Kutyák macskák egyebek.

Kutyák macskák egyebek.

Állatvédelmi dühöngéseim.

2024. április 09. - Hétköznap állatokkal

Őt is te mentetted-olvastam a kapott üzenetben egy kép alatt. Hunyorogva nézegetem a képen peckesen álló,bár már nem fiatal kutyát. Hát te meg ki vagy? Nézegetem és bármennyire erőltetem lassan egyszerűsödő agyam,nem emlékszem. Sokan voltak és az idő cseppenként lopja az emlékeimet. Én mentettem őt is-tölt el a büszkeség egy pillanatra,de csak azért,hogy a következő másodpercre megkeseredjen a nyál a számba. És? És akkor mi változott? A másik ezer,meg millió hol van akikért nem értél oda vagy egyszerűen el sem tudtál indulni? Mi változott? Etetgetheted azt a pár macskát a kikötőben,kezelgetheted ahogy bírod,ott van a többi. Nem lehet mit tenni,ez ma Magyarország,mondhatnám széttárt karokkal. Kicsi vagy,fáradt,és megvénültél. Mondhatnám,ha nem lenne hazugság. Pontosan tudom mit kéne tenni. Megismertem évek alatt az igazi természetét annak a rendszernek ami miatt ez a pokoli állapot nem változik. A gyáván okos stratégiát ,amivel minden állatvédelmi kezdeményezést elrohasztanak. Ha tömegesen lépünk fel ellenük azonnal nyálasan ,alázatos arccal hátrálnak,hazudozással nyerve időt,hogy aztán az éjszaka megmutyizott salátatörvényekre mutogatva pökhendien vágják arcunkba :ez a törvény. Közben a háttérben lázasan elindul az aknamunka. Karaktergyilkosság,fenyegetőzés ,némi aprópénz Júdáséknak,majd az interneten szétszórt rágalmak,hogy te drogos vagy,asszonyverő,sőt ovodásokat nemváltassz. Akiknek sok állatuk van ,azoknál elég pár hónapig visszatartani az egyszázalékot,vagy lehetetlenné tenni az ellátásukat. És kérem vége is a lázadozásnak.Az alapoknál elkezdve rohasztanak mindent. Ebbe az országba nem kell gondolkodó ember,elpusztítják az oktatást,a művészetet. Amatőr disznófejű hithű bólogatókat raknak mindenhová. És bizony a buta ember kegyetlen,bánt embert,állatot. 

Ezeket szemtől szembe nem lehet legyőzni. Hiába petíció,gyűlés,tárgyalás,mifene. Szemét ellenség az ilyen,de nem legyőzhetetlen. Hogy hogyan? Ésszel, gerilla hadviseléssel, okosan. A szervezeteket egyesülteket el lehet felejteni. Ide Jancsi bácsi meg Teri néni kell. Sok sok bácsi és néni,akik ha kell hetekig bombázzák a jegyzőt telefonokkal és elárasztják az adott hivatalokat annyi emaillal hogy recsegjen a rendszer. Ide Vali néni kell aki kinyomtat száz szórólapot,és Béluska aki kiszórja őket a kocsiablakból tudatva ,hogy ezen a településen gyilkos lakik aki miatt éghet a falu pofája. Sok sok egyszerű,magában tehetetlen ember kell,hogy véget vessünk ennek.

Ameddig ez nincs addig soha nem fogunk odaérni időben...

fb_img_1666347575481.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://jooistvan.blog.hu/api/trackback/id/tr1218376057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása